Metāla instrumentu skapis DAREK ar izvelkamām atvilktnēm

Nav atsauksmju
€949,95
Krāsa:
Daudzums:
Piegāde 10-15 darba dienu laikā.

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Ja esat instrumentu skapja meklējumos, kas nodrošinās pilnīgu komfotu darba laikā, tad Jūs esat to atraduši. Metāla instrumentu skapis nodrošina daudz vietas lielā iekšējā nodalījumā un vairākās atvilktnēs. Korpusa augšpusē ir caurumi, kas ļauj redzēt skapja iekšpusi. Šis modelis pārsteidz ar lielisko funkcionalitāti, stabilitāti un augsto apstrādes kvalitāti. Ražotājs ir pārliecināts par instrumentu skapja kvalitāti un dod 6 gadu garantiju.

Vai Jums ir daudz instrumentu, piemēram, āmuri, urbji un mazas detaļas, kuras nav kur glabāt? Tad šis instrumentu skapis ir piemērots tieši Jums! Funkcionālā telpa ļauj pēc iespējas vieglāk glabāt un piekļūt rīkiem un piederumiem. Skapis atvieglo darbnīcu telpu uzturēšanu kārtībā. 

Funkcionāls instrumentu skapis ar izvelkamām atvilktnēm. Tas galvenokārt tiek izmantots būvniecības uzņēmumos, automašīnu darbnīcās, amatniecībā un garāžās. Tas ir daudzfunkcionāls, praktisks un stingrs - īsumā šādi var raksturot šo metāla instrumentu skapi. Praktisks mēbēļu risinājums ar drošu slēdzeni ar divām atslēgām.

UZMANĪBU! Komplektā nav attēlā redzamais papildu aprīkojums (plastmasas plaukti, kastes un instrumenti).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: tērauds;
  • Platums: 92 cm;
  • Augstums: 185 cm;
  • Dziļums: 50 cm;
  • Svars: 138 kg;
  • Durvju izmēri: 172 x 42 cm;
  • Slēdzene: ir.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Metāla instrumentu skapis DAREK ar izvelkamām atvilktnēm