Failu skapis SARA ar 3 atvilktnēm 102X62X46 CM

Nav atsauksmju
€279,95
Krāsa:
Daudzums:
Piegāde 10-15 darba dienu laikā.

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Failu skapis ar 3 atvilktnēm

Kartes, mapes un dokumenti daudzos birojos rada netīrības iespaidu, jo parasti tiem nav noteiktas vietas glabāšanai. Taču tagad, iegādājoties šo failu skapi, Jums būs trīs pastāvīgas atvilktnes, kur labāt sīkumus. Atvilktņu izmērs ir izstrādāts tā, lai tajās būtu viegli kārtot failus.

Smalks dizains ar melniem rokturiem

Vai šis skapis iekļaujas Jūsu interjerā? Protams, jo tam ir vienkāršs dizains, kas iekļausies jebkurā interjerā. Labākai redzamībai, skapim ir melni rokturi, kas veido jauku kontrastu ar skapja krāsu. Ar savu smalko un mūžīgo dizainu, tas ir ideāli piemērots arhīviem, skolām, uzņēmumiem, administrācijām vai kooperatīviem.

Izturīga pulverkrāsota lokšņu tērauda konstrukcija

Failu skapis ir izgatavots no cieta pulverkrāsota lokšņu tērauda. Materiāla biezums ir 0,6 mm, kas nodrošina ilgu skapja kalpošanas laiku un augstu funkcionalitāti. Skapja trijās atvilktnēs pietiks vietas lielam skaitam mapju, karšu un dokumentu, bet pats skapis neaizņems Jūsu birojā daudz vietas.

Drošība, pateicoties slēdzenei ar divām atslēgām

Failu skapim ar 3 atvilktnēm ir slēdzene ar divām atslēgām. Tas nodrošina informācijas drošību, kā arī atbilstību uzņēmuma datu aizsardzības noteikumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: Tērauds;
  • Platums: 46 cm;
  • Augstums: 102 cm;
  • Dziļums: 62 cm;
  • Svars: 31 kg;
  • Slēdzene: ir.

 KOMPLEKTĀCIJA:

  • 1 × Metāla biroja skapis

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Failu skapis SARA ar 3 atvilktnēm 102X62X46 CM