Metāla biroja Skapis 185X90X40 CM

Nav atsauksmju
€424,95
Krāsa:
Daudzums:
Piegāde 10-15 darba dienu laikā.

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Vieta dokumentiem uz 4 regulējama augstuma plauktiem

Uz ko Jūs vēršat uzmanību meklējot biroja skapi? Tam vajadzētu būt stabilam, pietiekami ietilpīgam un drošam slepenu dokumentu glabāšanai. Šis modernais skapis atbilst visām šīm prasībām. Biroja skapis ir ideāli piemērots birojiem, darbnīcām, skolām vai arhīviem. Jūs droši varat aizslēgt šī skapja durvis un pasargāt to no citu piekļuves. 

Maksimāla elastība ar regulējama augstuma plauktiem

Bieži biroja piederumi ir dažāda lieluma. Tad kā ievietot vienā plauktā A5, A4 un A3 izmēra mapes? Šim plauktam ir līdz 25 mm regulējami plaukti, lai pēc iespējas labāk izmantotu pieejamo vietu biroja skapī. Tas nozīmē, ka šajā biroja skapī varēs ērti glabāt gan mazākus, gan lielākus formātus. Katrs plaukts iztur līdz 50 kilogramiem. Pat ja skapis ir pilnībā piekrauts, tas paliks stabils un neapgāzīsies. Skapja pilnā masa ir 45 kilogrami.

Biroja skapis ar drošu slēdzeni

Dažreiz dokumenti ir jāglabā slepeni no citiem, tādēļ šim biroja skapim ir droša slēdzene. Pie durvīm ir piestiprināts rotējošs rokturis, aiz kura atrodas slēdzene. Komplektā ir divas atslēgas, kas dod iespēju vairākiem cilvēkiem dod iespēju piekļūt skapja saturam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: 0,6 mm biezs lokšņu tērauds;
  • Platums: 90 cm;
  • Augstums: 185 cm;
  • Dziļums: 40 cm;
  • Svars: 45 kg;
  • Maksimālā plauktu celtspēja: 50 kg;
  • Slēdzene: ir.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Metāla biroja Skapis 185X90X40 CM