Metāla biroja skapis DANIEL ar kombinētu slēdzeni 185X90X40 CM

Nav atsauksmju. Esi pirmais!
€529,95
Krāsa:
Daudzums:
Piegāde 10-15 darba dienu laikā.

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Droša failu un dokumentu glabāšana

Ja Jūsu birojā vai arhīvā ir slepeni dokumenti un dati, kas nav domāti citiem cilvēkiem, taču tajā pašā laikā šie dokumenti ir nepieciešami katru dienu, tad šis skapis ir tieši priekš Jums! Šis metāla skapis ir aprīkots ar kombinēto slēdzeni, kas nodrošina drošību visam, kas ir apkārt. Tādā veidā Jūs varat pildīt arī datu aizsardzības noteikumus savā birojā.

Vairāk vietas sensitīviem datiem

Skapja iekšpuse ir aprīkota ar četriem plauktiem, uz kuriem Jūs droši varēsiet uzglabāt failus un A4 formāta mapes. Pēc dokumentu iezņemšanas vai ielikšanas vienkārši ievadiet savu slēdzenes kodu un aizslēdziet skapi.

Kombinētās slēdzenes darbība

Pirmkārt, Jums ir jāizdomā skaitļu kombināciju, kuru varēsiet viegli atcerēties, taču kas citiem nebūs acīmredzama. Tādēļ neuzstādiet savu vai ģimenes locekļu dzimšanas datumus. Jūs varat izdomāt nejaušu skaitļu sēriju un iegaumēt tos. Tad ievadiet numuru displejā un saglabājiet to. Turpmāk durvis varēs atvērt tikai tie, kas zina skaitļu kombināciju. Tas ļauj ierobežot atsevišķu darbinieku piekļuvi kabineta saturam un atļaut to tikai pilnvarotām personām.

Augsta materiālu kvalitāte

Metāla biroja skapis ir izgatavots no augstas kvalitātes izturīga pulverkrāsota lokšņu tēradua. Tas ir piemērots dokumentu un failu uzglabāšanai arhīvos, skolās, administrācijās, darbnīcās un citās vietās. Metālas kapim ir 4 plaukti, katrs ar regulējamu augstumu līdz 25 mm. Skapis tiek piegādāts kastēs, kopā ar to ir instrukcija vieglai salikšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: tērauds;
  • Platums: 90 cm;
  • Augstums: 185 cm;
  • Dziļums: 40 cm;
  • Svars: 45 kg;
  • Plaukta maksimālā celtspēja: 50 kg
  • Slēdzene: ir.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Metāla biroja skapis DANIEL ar kombinētu slēdzeni 185X90X40 CM