Metāla biroja skapis FILIP II ar atvilktnēm un seifu 185X90X40 CM

Nav atsauksmju
€564,95
Krāsa:
Daudzums:
Piegāde 10-15 darba dienu laikā.

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Metāla biroja skapis ar lielisku izskatu. Mūsu metāla skapis ar atvilktnēm un seifu atbild uz visiem biroja interjera jautājumiem. Pārdomāts izmērs padara skapi par daudzfunkcionālu palīgu.

Veidojot šo modeli prioritātē bija funkcionalitāte. Skapis augšpusē, 3 atvilktnes un seifs pa vidu, kā arī 2 plauktu nodalījumi apakšā, kas nodrošina tā daudzfunkcionalitāti. Plauktu dziļums ir saskaņā ar visu preču standarta izmēriem. Jūs varat izmantot atvilktnes, lai sakārtotu visus dokumentus. Seifs ar atslēgu ir droša vieta svarīgiem dokumentiem. 

Šo metāla skapi var izmantot vietās, kur nepieciešama stingra un stabila konstrukcija. Tieši tāpēc tas ir ideāli piemērots skolām, birojiem, administratīvajām vajadzībām, darbnīcām un daudzām citām vietām. Ergonomiska un ērta dažādu dokumentu glabāšana. 

Skapis ir izgatavots no 0,6 mm bieza tērauda, kas garantē izturību. Katrs nodalījums iztur līdz 50 kg lielu svaru. Ņemiet vērā, ka mūsu skapju izmantošanas ērtība atbildīs visām Jūsu cerībām. Visi skapji tiek piegādāti pa daļām ar salikšanas instrukciju ar kuru Jūs viegli varēsiet salikt to.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: tērauds;
  • Platums: 90 cm;
  • Augstums: 185 cm;
  • Dziļums: 40 cm;
  • Svars: 45 kg;
  • Plaukta maksimālā celtspēja: 50 kg
  • Slēdzene: ir.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Metāla biroja skapis FILIP II ar atvilktnēm un seifu 185X90X40 CM