XTROBB AUTO TURĒTĀJS (20384)

€6,95
Jūs ietaupāt 2.00 €
€8,95
Daudzums:
Piegāde 1-3 darba dienu laikā.
Preces kods: MAX-20384

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

XTROBB automašīnas turētājs ir izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, kas  padara tā struktūru stabilu un saķeri spēcīgu. Neslīdošā apdare nodrošina vēl  efektīvāku tālruņa aizsardzību pret slīdēšanu. Produktam ir plaša savietojamība, jo tas derēs viedtālruņiem no 4 līdz 7 collām. Pateicoties tā kompaktajiem izmēriem, piederumu var paņemt līdzi jebkur. 

XTROBB turētājam ir regulējami rokturi, kas pielāgosies dažādiem telefona izmēriem un īpaši stiprs gēls, kas nodrošinās drošu fiksāciju uz stikla. Daudzas regulēšanas iespējas un vienkārša rotācijas sistēma ļaus ērti iestatīt rokturi sev piemērotā pozīcijā. Garais teleskopiskais rokturis ļauj ierīci novietot tuvāk sejai, lai nodrošinātu labāku redzamību.  

Rokturi var iestatīt jebkurā slīpuma leņķī. To nodrošina inovatīvā 360° rotācijas funkcija. Tātad jūs varat to pielāgot savām vajadzībām, kas bieži ir atkarīgas no laikapstākļiem un saules gaismas. Pietiekami turēt rokturi un virzīt to pareizajā virzienā, lai iegūtu vēlamo izlīdzinājumu. 

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • krāsa: melna; 
  • materiāls: plastmasa;
  • roktura rotācija: 360 °;
  • izlices regulēšana 12-16,5 cm;
  • roktura izmērs: 5-9,5 cm x 11,5-13 cm;
  • svars: 180g.

KOMPLEKTĀCIJA:

1 x XTROBB automašīnas turētājs

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi XTROBB AUTO TURĒTĀJS (20384)