Tērauda krāsns Kratki Falcon 9 W

Nav atsauksmju
€1844,95
Daudzums:
Piegāde 120 dienu laikā
Preces kods: FALCON/W

Preces status noliktavā:

  • Nav noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

FALCON 9 W ir brīvi stāvoša tērauda krāsniņa - ar vienkāršām formām un interesantu noapaļotu priekšējo daļu, kas ļauj redzēt uguni no dažādām pusēm.

MODERNS DIZAINS

Plašais priekšējais stikls kopā ar lielu sadegšanas kameru nodrošina skaito uguns redzamību.

Ciets vertikālais rokturis ļauj viegli nofiksēt durvis. Tādēļ krāsniņa ir piemērota mājām ar rekuperāciju.

Praktisko plauktu plīts augšpusē var izmantot kafijas vai tējas tases uzsildīšanai. Ēterisko eļļu izmantošana šajā vietā nodrošinās māju ar dažādu smaržu klāstu.

EKOLOĢISKA DEGŠANA

Iekārta atbilst Ekodizaina standartu prasībām un BImSchV 2 standarta ierobežojumiem, kas nosaka maksimālo CO emisiju.

MAKSIMĀLĀ ENERĢIJAS IZMANTOŠANA

Efektīvāka sadegšana un ilgāka temperatūras uzturēšana panākta izoderējot sadegšanas kameru ar TERMOTEC materiāliem, kas akumulē siltumu un paaugstina temperatūru sadegšanas kamerā.

Pilnīga sadedzināšana, pateicoties deflektoram, kas paplašina izplūdes ceļu. Šis process palielina degšanas efektivitāti un garantē labāku enerģijas izmantošanu. Tas arī samazina kaitīgo vielu emisiju dūmgāzēs. Papildus tam izplūdes atverē ir uzstādīta difragmenta funkcija, kas darbojas līdzīgi deflektoram, kas vēl vairāk uzlabo ierīces darbību.

Pateicoties iebūvētajai 100 mm ārējam gaisa ieplūdei, tiek piegādāts ārējais  primārais degšanai nepieciešamais gaiss. Gaisa ieplūdes atvere atrodas gan kurtuves apakšā, gan aizmugurējā sienā. Pateicoties tam lietotājs var izvēlēties, kā pieslēgt ārējo gaisa komplektu. Gaisa regulēšana tiek veikta ar droseļvārstu, ko regulē viens regulators, kas novietots zem durvīm. Šis risinājums novērš nepareizu lietošanu.

Kurtuvei ir trīskāršā gaisa sadedzināšanas kameras sistēma. Primārais gaiss, kas ļauj uzstādīt uguni, tiek piegādāts zem režģa. Sekundārā gaisu, kas nodrošina ekonomisko un ekoloģisko dedzināšanu, nodrošina caurumi aizmugurējā sienā.

Turklāt šī kutuve ir aprīkota ar "Tīrs stiks" (gaisa aizkari), tāpēc gaiss tiek piegādāts tieši uz stikla caur kanālu sistēmu, kas atrodas krāsniņas sānos. Tādā veidā sadegšanas kameras augšdaļai tiek piegādāts skābeklis, kad vēlreiz sadedzina degšanas procesā radušās dūmgāzes gāzes. Vienlaikus tas samazina kaitīgo CO emisiju.

DROŠĪBA AUGSTĀKAJĀ LĪMENĪ

FAlCON 9 W krāsns durvis ir aprīkotas ar karstumizturīgu keramikas stiklu, kas iztur temperatūru līdz 660°C. 

Krāsniņas korpuss un priekšējā daļa ir izturīga pret augstām temperatūrām, izmantojot augstas kvalitātes tēraudu kas nodrošina visas struktūras stabilitāti.

Lielisks blīvums, pateicoties metināšanai cēlgāzes kamerā. Tērauda elementi tiek sagriezti ar lāzeru, izmantojot mūsdienu aprīkojumu un pēc tam tie ir apstrādāti uz CNC darbagaldiem.

ĒRTA LIETOŠANA

Šajā krāsniņā tiek izmantota speciāla profilēta plāksne TERMOTEC. Pateicoties tam, krāsniņas kamera ir lielāka un iekšpusē var ievietot lielāku malkas daudzumu. Turklāt izmantota sekla sadegšanas kamera, kas rada zemu siltumenerģijas pieprasījumu.

Īpašs perforētais roktura dizains aizsargā to no pārkaršanas.

Pārvietojams režģis un pelnu atvilktne ļauj ērti iztīrīt krāsniņu.

Krāsniņas durtiņas stikls saglabājas tīras, pateicoties Clean Glass sistēmu. Gaisa aizkars atdala stiklu no kameras, tādējādi neļaujot kvēpiem uz tā nosēsties.

Iespēja uzstādīt dūmvada izeju aizmugurē vai augšpusē.

Zem krāsns ir papildu aizslēdzamā kamera, kur ir paslēpta ārējā gaisa ieplūdes sistēma. Atlikušo vietu var izmantot piemēram, neliela daudzuma malkas uzglabāšanai. Durvju sistēma ir aprīkota ar "push to open" sistēmu, kam nav nepieciešams papildu rokturis. 

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: tērauds;
  • Ārējā gaisa ieplūde: Ir;
  • Nominālā jauda: 10 kW;
  • Siltumenerģijas diapazons: 8,0-13,0 kW;
  • Efektivitāte: 82,0 %;
  • Kurināmā veids: ieteicama lapu koksne, kuras mitruma saturs ir ≤20%;
  • Dūmgāzu temperatūra: 215 °C;
  • Maks. malkas garums: 30 cm;
  • Stiklojuma veids: izliekts;
  • Durvju atvēršana: pa kreisi;
  • Platums: 56,30 cm;
  • Augstums: 124,30 cm;
  • Dziļums: 45,20 cm;
  • Svars: 147 kg;
  • Izplūdes caurules diametrs: 150 mm;
  • Atbilstība ECODESIGN standartam: Jā;
  • Atbilstība BlmSchV 2 standartam: Jā;
  • Enerģijas Klase: A+;
  • Energoefektivitātes indekss (EEI): 108;
  • CO emisija (pie 13% O2) ≤ 0 %;
  • Putekļu emisija: 38 mg/Nm3;
  • Pelnu trauks: Ir.

Kratki rūpnīca tika dibināta 1998. gadā Polija un savu vēsturi sāka ar kamīna režģu ražošanu. Šobrīd produktu klāsts ir daudz plašāks - čuguna un tērauda krāsnī, podiņu krāsnī, gāzes un moduļu kamīni, biokamīni. Visi Kratki produkti ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem (tērauda vai čuguna), tos ir ērti kopt, tiem ir vienkāršs dizains un lieliskas cenas - tie pamatoti pelnīja pircēju simpātijas. Eiropā ir grūti atrast citu ražotāju ar tik plašu kamīnu izstrādājumu klāstu.

UZMANĪBU! Gadījumā, ja krāsns nav noliktavā, tad tā ir jātaisa, kas aizņem līdz 2 nedēļām.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Tērauda krāsns Kratki Falcon 9 W