Dalīts siltumsūknis LG Therma V, 3 fāzes, R410A, 16,00/13,00 kW

Nav atsauksmju. Esi pirmais!
€10240,99
Daudzums:
Piegāde 2-15 darba dienu laikā.
Preces kods: HU163/HN1639

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

LG™ Therma V dalīts siltumsūknis ir mūsdienīgs apkures risinājums, kas ir ekonomiska un ekoloģiska alternatīva gāzes apkurei, ogļu vai malkas centrālapkures katliem. Mūsdienīgu tehnoloģisko risinājumu un ērta, kompaktas vadības sistēmas izmantošana padara siltumsūkņa darbību vienkāršu un ļoti patīkamu. LG™ viedā invertora tehnoloģija samazina enerģijas patēriņu, pielāgojot ierīces jaudu faktiskajam pieprasījumam, regulējot apkures un dzesēšanas jaudu, balstoties uz ārējo temperatūru. 

Siltumsūknis ir ietaupījums

Gaisa-ūdens siltumsūkņa uzstādīšana mājā ir tikai ietaupījumu procesa sākums. Šādi var samazināt izdevumus uz kurināmā izmaksām, kā arī laku uz tā piegādi un uzglabāšanu. Turklāt viedā siltuma pārvaldības sistēma pasargās Jūs no enerģijas izšķiešanas, piemēram, sakarā ar apkures ieslēgšanu vasarā. Gaisa kondicionieris ar siltumsūkni ziemas periodā intensīvi apsildīs Jūsu ēku, savukārt karstā laikā tas samazinās ūdens temperatūru, samazinot ierīces darbības laiku un rēķinu par apkuri. Siltumsūknis ļauj ieprogrammēt darbības laiku, kad neviena nav mājās, lai nesildītu tukšas telpas.

Komforts bez maksas

Pateicoties gaisa-ūdens siltumsūkņa uzstādīšanai, Jums vairs nevajadzēs veikt garlaicīgu kurināmā piegādi, kurināšanu un pastāvīgu temperatūras un izmantotā kurināmā daudzuma kontroli. Therma V Jūs varat ne tikai labot pašreizējos iestatījumus, bet arī ieprogrammēt sūkņa darbību uz visu nedēļu.

Jauns draiveris ar draudzīgu saskarni

4,3" krāsains LCD displejs, atsaucīgs LED skārienjūtīgs un ērts interfeiss padara siltumsūkņa darbību vienkāršu un patīkamu.

Augsta energoefektivitāte

LG ir plašas zināšanas par kompresoru un motoru veidošanu, kas ir ļoti svarīgi energoefektivitātei. LG invertora tehnoloģija samazina enerģijas patēriņu, pielāgojot ierīces jaudu pašreizējam pieprasījumam.

Komforts ar automātisko režīmu

Sezonas automātiskais režīms regulē apkures un dzesēšanas jaudu, balstoties uz ārējo temperatūru.

Ātra un uzticama apkure

Viedā dzesētāja spiediena un temperatūras kontroles tehnoloģija ļauj ātrāk un precīzāk reaģēt uz slodzes izmaiņām.

Avārijas režīms

Pat kļūdu gadījumā THERMA V nodrošina apkuri līdz ierodas tehniķis. Ja kļūda nav nopietna, siltumsūknis darbojas piespiedu siltuma režīmā. Nopietnas kļūdas gadījumā tiek iedarbināts elektriskais sildītājs, lai uzturētu gaisa temperatūru ēkā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • 3 fāzes;
  • R410A;
  • Apkures diapazons: 15-57°C;
  • Apkures jauda: 16,00 kW;
  • Dzesēšanas jauda: 13,00 kW;
  • Svars: 139 kg.

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Dalīts siltumsūknis LG Therma V, 3 fāzes, R410A, 16,00/13,00 kW