Kratki Home Easy tērauda moduļu kamīns ar LEO ieliktni

Nav atsauksmju. Esi pirmais!
€4339,95
Daudzums:
Piegāde 15-20 darba dienu laikā.
Preces kods: LEO/HOME/BOX/LP/45/68/G20/C

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Vēlaties ātri izmainīt savas mājas interjeru, lai tas iegūtu oriģinālu raksturu? Domājat par kamīnu? Mums ir gatavs risinājums tieši Jums! LEO HOME BOX moduļu kamīns ir moderna un ekoloģiska LEO gāzes ieliktņa un gatavas tērauda konstrukcijas kombināciju. Izvēloties Kratki produktu, Jums tiek garantēts siltums, atpūta un drošības sajūta. 

Kamīna korpusa minimālisms padara to par lieliski piemērotu jebkuram interjeram. Kopumā kamīns ideāli atbilst mūsdienu interjera dizaina tendencēm - ideālas proporcijas kombinācijā ar unikālu uguns pārredzamību radīs mājīgu atmosfēru.

Unikalitāte

Šis kamīns ir izveidots pat visprasīgākajiem klientiem. Gatavs LEO HOME BOX kamīns piesaista uzmanību ar savu oriģinalitāti un skaisto uguns pārredzamību, kas plūst no gāzes krāsns. 

Ātra montāža

Mēs zinām, ka esat ļoti aizņemts cilvēks un vēlamies, lai Jūs pēc iespējas vairāk laika veltītu savai ģimenei un priekam. Tāpēc Kratki produkts ir izstrādāts tā, lai Jūs pēc iespējas ātrāk varētu salikt šo kamīnu. Komplekts sastāv no LEO gāzes ieliktņa un moduļu korpusa ar montāžas piederumiem. Ir nepieciešamas tikai dažas stundas, lai sāktu baudīt silto atmosfēru un uguns skatu.

Ērtība

Mēs zinām, ka pēc smagas darba dienas ir nepieciešama tikai atpūta, tāpēc aizmirstiet par kurināmā sagatavošanu vai kamīna aizdedzināšanu. LEO ir vajadzīgs burtiski viens klikšķis, lai iekurtu uguni. Jūs varat ērti kontrolēt degšanas procesu ar tālvadības pults vai viedtālruņa lietojumprogrammas palīdzību. Vēlaties lielāku liesmu? Nekādu problēmu! Jūs varat gan palielināt, gan samazināt to un pat ieprogrammēt 24 stundu temperatūru uz septiņām dienām uz priekšu!

Harmonija ar dabu

Mēs koncentrējamies uz ekoloģiju! Pērkot mūsu kamīnu, Jūs rūpējaties par dabu, jo neveicinat smoga veidošanos. Tas ir saistīts ar to, ka gāzes degviela rada ļoti nelielu piesārņojumu. Ideāls ierīces hermētiskums nozīmē arī to, ka kamīnu var izmantot mājās ar rekuperāciju.

Drošība

LEO HOME BOX inovatīvie risinājumi un stingra kvalitātes kontrole nozīmē, ka Jūs saņemsiet mieru un drošību. Hermētiski noslēgta sadegšanas kamera, gāzes izslēgšanas sistēma vai īpaši izstrādāts keramikas deglis nodrošina darbību bez jebkādiem traucējumiem. 

Taupīšana

LEO HOME BOX ir ne tikai ērts un skaists, bet tas ir arī efektīvs apkures avots. Izvēloties LEO HOME BOX, Jūs rūpējaties par savu kabatu un ietaupāt naudu! 

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Nominālā jauda: 6,5 kW;
  • Apkures jaudas diapazons: 3,9 - 6,5 kW;
  • Materiāls: Tērauds;
  • Termiskā efektivitāte: 82%;
  • Kurināmā veids: Dabasgāze;
  • Enerģijas klase: C;
  • EEI faktors: 77,7;
  • Svars: 328 kg;
  • Platums: 57,4 cm;
  • Augstums: 131,2 cm;
  • Dziļums: 52,4 cm.

Kratki rūpnīca tika dibināta 1998. gadā Polija un savu vēsturi sāka ar kamīna režģu ražošanu. Šobrīd produktu klāsts ir daudz plašāks - čuguna un tērauda krāsnī, podiņu krāsnī, gāzes un moduļu kamīni, biokamīni. Visi Kratki produkti ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem (tērauda vai čuguna), tos ir ērti kopt, tiem ir vienkāršs dizains un lieliskas cenas - tie pamatoti pelnīja pircēju simpātijas. Eiropā ir grūti atrast citu ražotāju ar tik plašu kamīnu izstrādājumu klāstu.

UZMANĪBU! Kamīnu ražotājs atrodas Polija un piegāde var aizņemt līdz 3-4 nedēļām.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Kratki Home Easy tērauda moduļu kamīns ar LEO ieliktni