Masāžas birste liellopiem, kustīga HAPPYCOW Swing

Nav atsauksmju. Esi pirmais!
€3109,37
Daudzums:
Piegāde 3-14 darba dienu laikā
Preces kods: KR-18880

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

HAPPYCOW Swing suku īpašais izvietojums vertikālā, šūpošanās virzienā atvieglo kažoka tīrīšanu no galvas līdz astei. Birste griežas visos virzienos un gandrīz visos leņķos, tāpēc var sasniegt katru dzīvnieka ķermeņa daļu (galvu, rumpi). To var nostiprināt no abām pusēm, nodrošinot vienmērīgu suku izmantošanu. HAPPYCOW Swing tiek automātiski aktivizēts apm. 60 sekundes, nedaudz paceļot suku virs dzīvnieka. Birstes virziena maiņa pēc jebkādas aktivizēšanas nodrošina vienmērīgu suku nodilumu. Drošības izslēgšana pārtrauc darbību, kad tā saskaras ar pārāk lielu pretestību, nodrošinot stallī drošību.

  • izturīgs motors maksimālai slodzei
  • caurspīdīgs pārsegs pie vadības bloka, lai displejā ātri identificētu darbības stāvokli

Mājlopiem beržoties un masējot sevi pret birstēm viņi attīra sevi un atbrīvojas no parazītiem, netīrumiem un ērcēm. Tas stimulē un veicina asinsriti. Lopi masāžas birstes izmantošana ir nozīmīgs ieguldījums lopu labklājībā, un tāpēc tā ir būtiska, lai iegūtu augstu izslaukumu. Dzīvnieki ir mierīgāki un uzlabojas viņu labklājība. Mūsu elektriskās liellopu sukas ir viegli saliekamas. Visas rāmja daļas ir pārklātas ar cinku un pārbaudītas dažādos apstākļos. Turklāt Duo un Swing Brushes ir inteliģenta vadība un displejs. Katras mašīnas komplektācijā iekļautajā plašajā ekspluatācijas instrukcijā ir ietverta visa pamatinformācija par iekārtas salikšanu, apkopi un problēmu novēršanu. Elektriskajām lopu sukām praktiski nav nepieciešama apkope. Spiediena punktu eļļošana un ātra suku veltņu nomaiņa pagarina kalpošanas laiku.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Vibrācija: 2400/min
  • Spriegums: 230 V
  • Jaudas patēriņš: 0,55 kW
  • Svars: 93 kg
  • Izmēri: H 198 x W 50 x D 135 cm

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Masāžas birste liellopiem, kustīga HAPPYCOW Swing