Bestway džakuzi Lay-Z-Spa MADRID 2-4 personām

Nav atsauksmju
€732,56
Daudzums:
Preces kods: LN10323

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

 

Izmantojot Bestway džakuzi "Lay-Z-Spa MADRID",  jūs varat pavadīt burvīgas brīvdienas savā pagalmā neatkarīgi no gadalaika!
Pēc smagas darba dienas nekas nav labāks par atpūtu patīkamā, siltā ūdenī. Džakuzi ērti var izmitināt 2-4 pieaugušos, tāpēc jūs varat lieliski pavadīt laiku kopā ar draugiem vai ģimeni. Bestway džakuzi varēsiet piepūst bez grūtībām bez papildu rīkiem - pietiek tikai ar līdzenu virsmu. Īpaši kvalitatīvs materiāls DuraPlus ™, no kura tiek izgatavots džakuzi, ļaus jums to izbaudīt to daudzus gadus. Lieliska grafika un džakuzi krāsas iederēsies jebkurā dārzā vai terasē. Ļaujiet sev izbaudīt ne tikai siltu ūdeni, bet arī SPA priekšrocības!

Daudzfunkcionāls sūknis
"Lay-Z-Spa MADRID" džakuzi ir aprīkota ar daudzfunkcionālu, modernu sūkni, kas atbild ne tikai par ūdens filtrēšanu, bet arī par masāžas sistēmas vadību. Sūknis ir viegli pieejams no spa iekšpuses, un tajā ir dzērienu un uzkodu turētāji. Sūknim ir ātra sildīšanas sistēma, kas uzsilda ūdeni līdz 40 ° C. Pateicoties jaunākajai integrētajai tehnoloģijai, jūs varat vienlaikus sildīt karsto džakuzi, ieslēgt masāžas sistēmu un filtrēt ūdeni.

Nomierinošā masāžas sistēma "AirJet"
"Lay-Z-Spa MADRID" džakuzi ir 120 strūklas, kas no apakšas izdala burbuļus, lai izveidotu siltu, burbuļojošu vidi. Šie nomierinošie burbuļi palīdzēs jums atpūsties un aizmirst visas rūpes.

Integrēts "Wi-Fi" modulis
Ļauj kontrolēt džakuzi, izmantojot tālruņa lietotni "Bestway Smart Hub", kas ļauj iestatīt perfektu temperatūru džakuzi, ieslēgt enerģijas taupīšanas taimeri, ūdens filtru un vadīt AirJet masāžas sistēmu.

ChemConnect dozators
Iekļautais „ChemConnect“ dozators uztur tīru, veselīgu ūdeni, vienmērīgi izkliedējot hloru.

Lieliski piemērots sanāksmēm līdz 4 cilvēkiem
"Lay-Z-Spa MADRID" džakuzi ir ārkārtīgi ērta un plaša dažādām izklaidēm! Apsēdieties, atpūtieties un izbaudiet spontānus vakarus ar draugiem vai ģimeni, kā arī romantiskas atpūtas iespējas.

Freeze Shield automātiskās sildīšanas funkcija
Novērš iekšējo komponentu sasalšanu zemākā temperatūrā.

Specifikācijas:
- Sienas izgatavotas no "DuraPlus" īpaši izturīga, trīsslāņu materiāla, izturīgs pret bojājumiem
- Ērti rokturi tukšas džakuzi pārnēsāšanai
- Ūdens pildījums (80%) 669 L
- Temperatūra: 1,8-2,4 ℃ / h
- Stingrs džakuzi pārvalks ar aizdarēm
- Digitāli vadāms sūknis
- Var savienot ar Bestway Smart Hub™ viedo lietotni
- Faktiskā ūdens plūsma aptuveni 1325 L
- Sildās 1,5-2,0 ℃ / h
- Džakuzi izmērs ir 180 cm x 66 cm
- Džakuzi diametrs 132 cm
- Tukšas džakuzi svars 34 kg
- Svars pēc uzpildes 696 kg
 

Komplektā ietilpst:
- Piepūšamā džakuzi
- Daudzfunkciju sūknis
- Pastiprināts ddžakuzi pārvalks ar aizdarēm
- ChemConnect ķīmisko vielu dozators
- VI tipa sūkņa filtrs
- Tālvadības pults apgaismojuma vadībai
- Četri spilveni
- Caurumu remkomplekts

"Lay-Z-Spa MADRID" pārnēsājamo džakuzi var izveidot praktiski jebkur, galvenais uz līdzenas virsmas. Šajā brīnišķīgajā džakuzi varēsiet izvēlēties sev vēlamo vietu, kur jūtaties vismierīgāk un pat to ainavu, kuru vēlaties mierīgā un patīkamā veidā aplūkot!

BRĪDINĀJUMS! Neatstājiet bērnus džakuzi bez uzraudzības. Džakuzi ieteicams veidot tā, lai tas nepieskartos nekustīgiem, cietiem vai asiem priekšmetiem.

 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Bestway džakuzi Lay-Z-Spa MADRID 2-4 personām