Rotaļu laukums "Lauva"

Nav atsauksmju
€258,29
Daudzums:
Preces kods: LN7921

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Nuostabi žaidimų aikštelė trys viename - čiuožykla, sūpynės ir krepšinio lankas! Visi elementai yra pagaminti iš aukštos kokybės HDPE medžiagos (tai didelio tankio polietilenas, svyruojantis nuo 0,942 iki 0,965 g / cm3). Visos sienos ir komponentai pagaminti iš dvigubo plastiko sluoksnio. Tai papildomai suteikia saugumo ir tvirtumo. Didelis rinkinio pranašumas yra ant priekinės dalies apsaugos esantis mygtukas, kurį paspaudus suaktyvinamos linksmos melodijos.

Apbrīnojams rotaļu laukums trīs vienā - slidkalniņš, šūpoles un basketbola grozs! Visi elementi ir izgatavoti no augstas kvalitātes HDPE materiāla (tas ir augsta blīvuma polietilēns, kas svārstās no 0,942 līdz 0,965 g / cm3). Visas sienas un komponenti ir izgatavoti no dubultā plastmasas slāņa. Tas nodrošina papildu drošību un izturību. Komplekta liela priekšrocība ir poga uz priekšējā šūpoļu aizsarga, kas aktivizē jautras melodijas.

 Izmēri:
- Visa komplekta izmēri: 150 x 160 x 125 cm
- Visa komplekta platums: 150 cm
- Visa komplekta dziļums: 160 cm
- Slidkalniņa augstums: 138 cm
- Augstums no zemes, uz kura ir piestiprinātas šūpoles, ir aptuveni 20 cm
- Slidkalniņa augstums: 85 cm
- Šūpoles: (platums, dziļums) 25 x 21 cm
- Basketbola groza diametrs: 32 cm

Spēļu laukumam ir nepieciešamas AG13 baterijas (pievienotas).

Ieteicams bērniem no 12 mēnešu vecuma.

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Rotaļu laukums "Lauva"