Automātiskā sistēma ar pilienu laistīšanu Vodomerka

Nav atsauksmju
€90,00
Daudzums:
Piegāde 15-20 darba dienu laikā.
Preces kods: Vodomerka

Preces status noliktavā:

  • Nav noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Automātiskā sistēma ar pilienu laistīšanu Vodomerka


Ikviens zina, ka veiksmīgai augšanai un attīstībai jebkurā lauksaimniecības kultūrā nepieciešams ūdens. Mēs esam pieraduši, ka laistīšana ir garlaicīgs darbs, kas aizņem daudz laika un pūļu. Galu galā, vispirms jāsalej ūdens un pēc tam ar smagiem spaiņiem ne vienu vien reizi jāapiet apkārt saviem sešiem hektāriem.


Braucot uz savu vasarnīcu, gribas ne tikai strādāt, bet arī atpūsties. Jautājumu par laistīšanu palīdzēs atrisināt mūsu apūdeņošanas sistēma VODOMERKA, kas bez jūsu līdzdalības vajadzīgajā laikā aplies visus jūsu augus uz vietas!


Unikalitāte laistīšanas sistēmai VODOMERKA – automātiska laistīšanas kontrole, kurai jūs varat izvēlēties intervālu un ūdens piegādes ilgumu.


kontroller-197x300.jpg?1522916977146


Laistīšana ir nepieciešama visiem augiem, bet tās laistīšanas biežums ir atkarīgs no katra auga konkrētās kultūras. Laistot manuāli, var apliet ar spēcīgu ūdens strūklu un bojāt saknes, tas nozīmē auga bojāeju. Ar automātisko kontroles sistēmu VODOMERKA tas nav iespējams. Tā ļauj izvēlēties precīzu laiku nepārtrauktai apūdeņošanai no 2 minūtēm līdz 2 stundām noteiktos intervālos. Piemēram, katru dienu pa 10 minūtēm vai divreiz nedēļā pa pusstundai. Tas ir ideāls risinājums tiem, kas nevar katru dienu braukt uz savu vasarnīcu!


VODOMERKA domāta augu laistīšanai gan atklātā vidē, gan siltumnīcās. Elastīgas šļūtenes atrodas starp dobēm. Ja ar manuālo laistīšanu ūdens strūkla pamazām iznīcina dobes un ūdens tek uz ceļa, tad ar automātisko apūdeņošanas sistēmu VODOMERKA pie katra auga ir duša vienmērīgu, efektīvu un ekonomisko laistīšanu, novēršot noteces veidošanu.


Pamata sistēmas garums – 4m, papildus iepakojums – 2m. Šļūtene ar stiprinājumu un skrūvju palīdzību, turas pie ūdenspiegādes vai mucas. Lai netīrumi neiekļūtu šļūtene, konstrukcijā ir iespējams iestrādāt mehānisku ūdens attīrīšanu.


 


Laistīšanas sistēmas VODOMERKA pamata komplekts paredzēts divām dobēm, katra 4 metrus gara.


vodomerka-komplekt.jpg?1522917103782


Sistēmas pagarināšanai iespējams iegādāties papildu pagarinājumus. Ieliknis VODOMERKA paplašina bāzes komplektu par 2 m. Piemēram 6 m siltumnīcai (ar divām dobēm) nepieciešams iegādāties 1 pamata komplektu + 1 ielikni.


vodomerka-paplasinasana.jpg?1522917224973

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Automātiskā sistēma ar pilienu laistīšanu Vodomerka