Sēžammaiss Cozy Home

Nav atsauksmju. Esi pirmais!
€104,95
Daudzums:
Piegāde 1-3 darba dienu laikā

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Vai esat pamanījuši, ka vismaz pusē Pinterest attēlu, kuros tiek rādīts omulīgs rudens vai ziemas vakars mājās, ir redzami tieši tādas formas sēžammaisi? Un siltā pledā ietinusies snaudoša skaistule… Bet mēs esam pārliecinājušies ne vienu reizi vien, ka to var izmantot ne tikai diendusai.

Ērts apaļais COZY HOME sēžammaiss ar praktisku kabatu un rokturi. Šis sēžammaiss maigi apskauj sēdētāju pielāgojoties viņa formām. Neaizstājams atpūtas telpās!

COZY HOME sēžammaiss ir izgatavots no mīksta un izturīga gobelēna, piepildīts ar kvalitatīvām netoksiskām polistirola granulām, kā arī tam ir iekšējais maiss. Sēžammaisa ārējā daļa ir noņemama un mazgājama 30°C temperatūrā. Elpojošs, kvalitatīvs un atbilstoši OEKO-TEX100 standartam sertificēts sēžammais ir izgatavots bez kaitīgām vielām.

Notiek basketbola čempionāts, un pie jums atnāk draugi? COZY HOME būs tas, ko gribēs visi! Pasaku laiks mazajiem? COZY HOME būs vēlamākā vieta, kur palasīt!

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Diametrs: 85 cm;
  • Augstums: 90 cm;
  • Sēdekļa augstums: 40 cm;
  • Krāsa: sarkana.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Sēžammaiss Cozy Home