Grauzēju māja, trušu būris 4-Seasons Deluxe

Nav atsauksmju
€337,76
Daudzums:
Piegāde 3-14 darba dienu laikā
Preces kods: KR-82724

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Šī plašā, laikapstākļu necaurlaidīgā un izolētā Grauzēju māja 4 sezonu Deluxe ir "visaptveroša" jebkuros laika apstākļos! Tas aizsargā grauzējus no aukstuma ziemā un karstuma vasarā. Grauzēju māja ir labi aprīkota aukstajā sezonā ar 3,5 cm biezām sienām un polistirola iekšējo oderi. Gumijas sildīšanas plāksni 70238 (230V 18W) var integrēt augšējā stāva pamatplāksnē, lai vajadzības gadījumā radītu papildu siltumu. Plexiglas diski nodrošina papildu aizsardzību pret vēju un salu. Diski ir aprīkoti arī ar ventilācijas atverēm. Trīs priekšējās durvis atveras atsevišķi, atvieglojot barošanu un tīrīšanu. Šīs grauzēju mājas atpūtas vieta atrodas augšstāvā, tāpēc jūsu mīļdzīvnieki atradīsies siltumā. Īpaši liela plastmasas paplāte ļauj pievienot vairāk pakaišus gulēšanai  un atvieglo tīrīšanu. Plastmasas pēdu augstums ir regulējams.

Lai pagarinātu mājas kalpošanas laiku, koksne jāapstrādā ar piemērota veida krāsu vai laku. Labākā vieta, kur to novietot, ir zem jumta, kas aizsargās no laika apstākļiem. Izvēloties pareizo būda izmēru, pārbaudiet katrai valstij raksturīgos dzīvnieku labturības standartus!

Izcelsmes valsts: Vācija

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Grauzēju māja, trušu būris 4-Seasons Deluxe