Kustīga masāžas birste mājlopiem HAPPYCOW MiniSwing

Nav atsauksmju. Esi pirmais!
€1846,90
Daudzums:
Piegāde 3-14 darba dienu laikā
Preces kods: KR-18890

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

HAPPYCOW MiniSwing kažoka tīrīšanas birste griežas jebkurā virzienā un gandrīz visos leņķos. Vertikālā svārsta birste sasniedz gandrīz jebkuru ķermeņa daļu. HAPPYCOW MiniSwing masāžas birste ir piemērota teļiem no 3 mēnešu vecuma un pieaugušām kazām. Viena birste ir paredzēta maks. 40 teļiem vai maks.  60 kazām. HAPPYCOW MiniSwing tiek automātiski aktivizēta apm. 60 sekundes, nedaudz paceļot suku no dzīvniekiem Birstes virziena maiņa pēc jebkādas aktivizēšanas nodrošina vienmērīgu birstes saru nodilumu. Sukas darbības pārtraukšana notiek, kad tā saskaras ar pārāk lielu pretestību, un tas nodrošinot stallī drošību.

Govīm nepieciešama iespēja sevi noberzt. Tā tiek attīrīts kažoks no parazītiem, netīrumiem un ērcēm. Kažoka tīrīšana stimulē un veicina asinsriti. Govju tīrīšanas mašīnas vai liellopu birstes izmantošana ir nozīmīgs ieguldījums govju labklājībā, un tāpēc tā ir būtiska, lai iegūtu augstu izslaukumu. Dzīvnieki ir mierīgāki un uzlabojas viņu labklājība.

Mūsu elektriskās liellopu birste ir viegli saliekamas. Visas rāmja daļas ir pārklātas ar cinku un pārbaudītas vissmagākajos apstākļos. Turklāt Duo un Swing Brushes piemīt inteliģenta vadība un displejs. Katras mašīnas komplektācijā iekļautajā plašajā ekspluatācijas instrukcijā ir ietverta visa pamatinformācija par iekārtas salikšanu, apkopi un problēmu novēršanu.

lektriskajām lopu sukām praktiski nav nepieciešama apkope. Spiediena punktu eļļošana un ātra suku veltņu nomaiņa pagarina kalpošanas laiku.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Spriegums: 230 V

  • Jauda: 0,25 kW

  • Frekvence: 50/60Hz
  • Svars: 48 kg
  • Izmēri: 

    30 x 125 x 80 cm
  • Saru materiāls: Polypropylene

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Kustīga masāžas birste mājlopiem HAPPYCOW MiniSwing