Biokamīns Kratki NOVEMBER ar portālu

Nav atsauksmju
€774,95
Krāsa:
Daudzums:
Piegāde 10-15 darba dienu laikā
Preces kods: NOVEMBER/CZARNY/TUV

Preces status noliktavā:

  • Ir noliktavā
Kredīta kalkulators logo
Preču grupa:
Pirkuma summa:  EUR
Kredīta termiņš:  mēn.
Pirmā iemaksa:  %
Pirmā iemaksa: 0.00 EUR
Ikmēneša maksājums: 0.00 EUR
Pieteikties
Kredīta summa 0.00 EUR (t.sk. maksa par aizdevuma piešķiršanu 0.00 no atlikušās pirkuma summas daļas), aizņēmuma likme 0.00, maksa par saistību izpildes kontroli 0.00, gada procentu likme (GPL) 0.00, kopējā maksājamā summa 0.00 EUR.
Veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme!

Kratki biokamīns NOVEMBER izmainīs jebkuru interjeru. Elegantas formas un materiāls, no kura ir izgatavots šis biokamīns ar portālu, lieliski atgādina tradicionālo kamīnu. Turklāt, tas iekļaujas jebkurā interjerā piedodot tam Angļu modes noskaņu, radot patīkamu atmosfēru un nodrošināt kontaktu ar uguni. Biokamīnam nav nepieciešams skurstenis vienkārši novietojiet to jebkurā vietā un izbaudiet uguns siltumu un skaistumu.

DABĪGS SILTUMS

Biokamīni paaugstina temperatūru telpā par vairākiem grādiem atkarībā no liesmas augstuma un telpas platības. 100% radītais siltums tiek padots telpā, tādēļ biokamīns var kalpot arī kā papildu apkures avots.

VIEGLA UZSTĀDĪŠANA UN LIETOŠANA

Biokamīnam nav nepieciešams uzstādīt nekādu fiksētu skursteni, kas padara uzstādīšanu ļoti vienkāršu un ātru. Biokamīna uzstādīšana prasīs burtiski tikai pāris minūtes. Viss, kas Jums ir jāizdara, tas ir jāsavieno vairāki elementi kopā un jāievieto biotvertni tam paredzētā vietā.

Ir nepieciešamas tikai neliels brīdis, lai baudītu uguns siltumu un atmosfēru. Ielejiet biodegvielu tvertnē līdz norādītajam līmenim, aizdedziniet degli un baudiet! Svarīgi ir arī tas, ka Jūs jebkurā brīdi varat nodziest liesmu.

EKOLOĢISKA APSILDE

Mēs vīsi esam par ekoloģiju! Pērkot mūsu biokamīnu Jūs rūpējaties par vidi, neveicinot smoga veidošanos. Tas viss ir tādēļ, ka biodegvielas sadekšanas produkti ir tikai siltums, ūdens tvaiki un nenozīmīgs oglekļa dioksīda daudzums (tā pat, kā mūsu izelpotajā gaisā).

Biokamīns NOVEMBER ir efektīvs apkures avots. Tas paaugstina temperatūru telpā par vairākiem grādiem, un radītais siltums par 100% tiek padots telpā.

100% DROŠĪBA

Biokamīnu ražošanas process tiek uzraudzīts ar TÜV Rheinland Poland. Biokamīnam ir TÜV drošības sertifikāts. Pateicoties novatoriskiem risinājumiem un stingrai kvalitātes kontrolei, Jūs varat būt pārliecināti, ka iegūsiet augstākās klases produktu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA:

  • Materiāls: MDF, tērauds ar pulverpārklājumu;
  • Degvielas veids: biodegviela - etilspirts;
  • Krāsa: melna;
  • Biokamīna veids: brīvi stāvošs, ar portālu;
  • Svars: 52 kg;
  • Platums: 115 cm;
  • Augstums: 101 cm;
  • Dziļums: 29,5 cm;
  • Biotvertnes tilpums: 0,75 l;
  • Biotvertnes izmērs: 5,2 x 41,1 x 11,1 cm.
  • Uguns līnijas garums: 35 cm;
  • TÜV sertifikāts: ir.

UZMANĪBU! Gadījumā, ja prece nav noliktavā, tad tā ir jātaisa, kas aizņem līdz 2 nedēļām.

Ja Jums radās kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet uz e-pastu: info@topsale.lv vai zvaniet pa tel.: +371 28918992 

Atsauksmes

Atsauksmes palīdz mums uzlabot mūsu pakalpojumus, un klientiem izvēlēties pareizāko un kvalitatīvāko produktu. Esi pirmais, kas pievieno atsauksmi!

Atstāj atsauksmi Biokamīns Kratki NOVEMBER ar portālu